Welkom bij @Style

Wij zijn een kleinschalige kapsalon en schoonheidssalon aan de middenweg te Heerhugowaard. In onze kapsalon kunt u terecht voor alle dames, heren en kinderkapsels. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor alle overige diensten die u mag verwachten in iedere salon o.a. kleuren, permanenten,bruidskapsels. In de schoonheidssalon bent u welkom voor verschillende gezichtsbehandeling, maar ook voor harsen, verven, pedicure en manicure behandelingen en striplac. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor permanente make-up en anti-rimpelbehandeling. U kunt ten alle tijden bij ons binnen lopen om te kijken of er direct plaats is, maar uiteraard ook op afspraak zodat u verzekerd bent van een plekje.(dit kan ook dezelfde dag nog, wij noemen dat ook wel een last-minute afspraak.)

Ik ben Eline, eigenaar en Allround Kapster bij "@Style".

Na mijn opleiding heb ik bij meerdere salons ervaring opgedaan in het vak. Toen ik de mogelijkheid kreeg om mijn eigen salon te starten, wist ik meteen dat dat was wat ik wilde.

D.m.v cursussen en events zorg ik dat ik op de hoogte blijf van de nieuwe trends, waardoor mijn klanten gegarandeerd zijn van een hedendaagse creatie.

Ook ben ik zeer bedreven geraakt in bruidkapsels, waardoor u ook voor de mooiste dag van uw leven bij ons terecht kunt voor een creatie naar uw wensen.

Ik ben Debbie, eigenaar en Schoonheids- specialiste bij "@Style".

Ik ben sinds 2001 schoonheids- specialiste en heb in meerdere salons ervaring opgedaan. Ik ben gediplomeerd voor pedicure en heb een cursus Permanente Make-up gevolgd met specialisatie de Hairstroke methode.

Naast gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure geef ik ook massages.

Ik ben Karin, Allround Kapster bij "@Style".

Vanaf oktober 2018 kom ik het team van "@Style" met veel plezier versterken.  

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het All in kapperscollege en daarna heb ik in verschillende  kapsalons gewerkt.   Ik ben er een paar jaar tussenuit geweest voor de kindjes maar nu weer heerlijk mijn passie aan het uitoefenen. Ik geniet er van als ik mensen blij kan maken met een mooie coup.

Ik hoop u binnenkort van dienst te mogen zijn in de salon.